EXCLUSIV | Ironia SUPREMA a lui Sorin Cartu dupa ce FCSB a fost invinsa de Hermannstadt! "S-or fi certat sefii intre ei!"

Sorin Cartu a vorbit in cadrul emisiunii Ora Exacta in Sport de pe PRO X. 

FCSB a fost invinsa de catre Hermannstadt, scor 0-1, iar echipa lui Toni Petrea poate pierde primul loc in clasament daca CFR Cluj va castiga luni seara cu Voluntari. In turul campionatului, FCSB s-a impus cu 5-0, iar la acel moment, Sorin Cartu a spus in spatiul public ca partida respetciva a fost mai 'prietenoasa'.

Dupa rezultatul de duminica seara, Cartu a spus in gluma ca sefii celor doua echipe s-au certat intre ei. 

"S-or fi certat sefii intre ei. Am glumit eu. Asa a fost sa fie primul meci, au facut prea multe greseli personale. Da, au fost si alte conditii. E greu sa te exprimi pe un teren inghetat si fluxul tehnico tactic al FCSB-ului a fost oprit de starea terenului. Pana acum conditiile de la Medias au fost bune, dar acum... a fost impotriva lor. Am vazut si comentariile cu penalty-ul. 

Acum multi comentatori spuneau ca nu a fost penalty, dar la partida cu Botosaniul spuneau ca a fost penalty la Cimpanu, iar copilul nu a avut intentie sa joace. A ramas cu piciorul drept pe pamant, iar adversarul a venit in el, mai ales ca era si spre poarta. Mai bine sa vorbeasca specialistii", a spus Sorin Cartu pentru PRO X.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies