Eugen Trică și-a făcut praf elevii după remiza cu FC Voluntari: ”Dacă vor în Liga 2, să meargă în Liga 2!”

FCU Craiova Eugen Trica fc voluntari Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 21:05
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 21:06

Chiar dacă s-a aflat în superioritate numerică o repriză și jumătate, FCU Craiova a reușit să obțină doar un punct din meciul cu FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a șasea din play-out.

Eugen Trică s-a declarat dezamăgit de elevii săi la finalul meciului. Antrenorul oltenilor a spus că jucătorii nu au respectat indicațiile sale de la pauza meciului și a tras un semnal de alarmă.

Eugen Trică: ”Dacă vor în Liga 2, să meargă în Liga 2!”

Trică susține că la felul în care s-a prezentat echipa în meciul cu FC Voluntari, FCU Craiova ar merita să ajungă în Liga 2.

Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”, a spus Eugen Trică la finalul meciului.

Clasamentul din play-out-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!