Liga 1

"E cel mai bun atacant al Stelei!" SURPRIZA TOTALA | Radoi mizeaza pe jucatorul de care Becali nu mai vrea sa auda: "Daca eram acum la echipa, l-as fi pastrat!"

Steaua a cautat toata vara un atacant, insa are deja unul curte.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 20:59
Data actualizarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 21:03

Mirel Radoi spune ca Alibec, jucatorul despre care Gigi Becali a spus ca nu mai are niciun viitor la Steaua, este fotbalistul perfect mai ales in contextul in care Dica vrea sa joace in 4-3-3.

Radoi afirma ca daca mai era in acest moment la echipa nu ar fi fost de acord cu trecerea pe linie moarta a atacantului adus de la Astra.

"In acest nou sistem 4-3-3, Alibec este cel mai bun atacant de la Steaua! Pentru el a contat continuitatea. Numai ca Alibec este genul de jucator care si cand e slab trebuie lasat sa joace, pentru ca oricand poate face ceva si sa-ti castige meciul. Si cu spatele la poarta poate face ceva bun, sa traga oricand. Este genul de fotbalist care trebuie sa joace oricand. Mi-aduc aminte ca el a avut o serie de meciuri in care nu a jucat, apoi a intrat cu CFR si a dat acel assist pentru Planic, dupa care iar n-a mai jucat. Sunt aceste chestiuni pe care nu toti jucatorii le pot gestiona destul de bine.

Dar, eu daca eram acum la Steaua, l-as fi pastrat pe Alibec! Decat sa caut un alt atacant, mai bine il pastrez pe el, pentru ca acest sistem i se potriveste perfect. De ce? Pentru ca este jucatorul care-ti poate crea spatii, care-ti poate ajunge mereu la centrari pe prima bara, este jucătorul care poate sa-ti creeze spatiu pentru cei doi interi si pentru cele doua extreme pe care tu le ai de viteza in acest moment, si atunci eu cred ca el era foarte util Stelei in sistemul pe care vrea sa-l implementeze Dica", a declarat Mirel Radoi la DigiSport.

Modifică setările cookies