Flavius Stoican Bogdan Stelea Dinamo Liga 1

"După meciul cu Craiova îl dădeam afară". Flavius Stoican, considerat o pierdere de vreme la Dinamo

Dinamo are un nou antrenor, după plecarea lui Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 23:38
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 23:43

Tehnicianul a fost înlocuit cu Dusan Uhrin jr. după o serie de rezultate nesatisfăcătoare, în urma cărora formația din Ștefan cel Mare nu a ieșit din partea de jos a clasamentului.

Bogdan Stelea este de părere că Stoican ar fi trebuit schimbat mai repede, după meciul cu Universitatea Craiova. 

"Stoican trebuia să plece mai de mult. Dacă aș fi fost conducător, după meciul cu Craiova îl dădeam afară. Nu am absolut nimic personal cu el.

OK, 1-6, dar e vorba de anumite lucruri care se întâmplă și nu sunt în regulă. Nu era în regulă ce se întâmpla cu echipa și reacția antrenorului. Dacă aș fi fost conducător, asta aș fi făcut", a spus Stelea la DigiSport.

Flavius Stoican, ultimul mesaj pentru jucătorii lui Dinamo

”Salut, băieți!

În primul rând, vă spun sincer că am rămas profund impresionat de atașamentul vostru, de atitudinea voastră și mai ales de unitatea arătată în discuția de astăzi. Asta înseamnă că nu am petrecut chiar degeaba această perioadă împreună și că voi ați înțeles ce înseamnă aceste atribute, aceste valori în viața unui vestiar.

Cu aceste sentimente în suflet, cu aceste trăiri, am avut de luat o hotărâre grea în ceea ce privește viitorul colaborării noastre. Din păcate, unica hotărâre rațională pe care o pot lua este să mă opresc aici.

Iar când spun asta, fără intenția de a folosi cuvinte mari, mă gândesc sută la sută doar la viitorul vostru și la cariera voastră.

Hotărârea mea, vă rog să mă înțelegeți, este irevocabilă!

Cu simpatie, dragoste, respect și încredere!”, a fost mesajul transmis de Stoican jucătorilor, potrivit Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies