dragos iancu afc hermannstadt Petrolul Ploiesti valentin ticu Superliga Dragoș Iancu

FOTO Valentin Țicu l-a vizitat pe Dragoș Iancu la spital! Mesajul jucătorului de la Petrolul Ploiești

Dragoș Iancu (20 de ani) a fost faultat grav de Valentin Țicu (23 de ani) în etapa cu numărul zece din Superliga, în timpul meciului dintre FC Hermannstadt și Petrolul Ploiești, scor 0-0.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 15:15
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 15:17

Mijlocașul lui FC Hermannstadt a fost supus unei intervenții chirurgicale ce a durat patru ore, iar acum se află în perioada de recuperare.

După operație, Iancu a fost vizitat la spital de Țicu. Jucătorul Petrolului Ploiești și-a prezentat scuzele și a punctat faptul că nu a vrut niciun moment să-i facă rău adversarului său în momentul în care a făcut alunecarea.

„Suntem jucători profesioniști amândoi, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare!

Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate. Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată ii cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul”, a mărturisit Vali Ticu, pentru site-ul Petrolului.

Iancu speră să revină pe gazon în 3-4 luni

Pentru Dragoș Iancu urmează acum o periodă lungă de recuperare.

„Operaţia a fost un pic lungă, vreo patru ore, a urat de la 09.45 până la 14.00. Doctorul mi-a promit că în 3-4 luni revin pe teren. Nu am dureri, e totul bine, ne gândim unde să facem recuperarea.

Am primit sute de mesaje, le mulţumesc tuturor, sper să ne revedem cât mai repede pe teren”, a spus Iancu, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a clubului FC Hermannstadt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!