Dica s-ar putea trezi cu un jucator surpriza la antrenamente! A fost adus de nepotul lui Becali si da gol dupa gol deja!

Dica s-ar putea trezi cu un jucator surpriza la antrenamente! A fost adus de nepotul lui Becali si da gol dupa gol deja!

Un tanar macedonean adus de nepotul lui Becali la FCSB face furori la echipa a doua. 

Macedoneanul Mitrov a ajuns toamna trecuta la FCSB la recomandarea nepotului lui Gigi Becali. Patronul FCSB spunea ca nu e interest, iar jucatorul va parasi clubul daca nu isi va demonstra valoarea la echipa a doua.

Mitrova a jucat abia recent prima partida si a debutat cu gol impotriva celor de la Buzau. Acum a marcat din nou, in partida cu Inainte Modelu, castigata de FCSB 2 cu Inainte Modelu, scor 3-2.


FCSB 2 - Inainte Modelu 3-2

Cosmin Prasacu (11), Mihailo Mitrov (19), Robert Gavrila (53) / Constantin Clatinici (22), Florin Codrean (43)


"A fost adus pentru ca e macedonean si va juca pentru echipa a doua. Va avea un salariu de 500 de euro pe luna. Vine pentru 6 luni. Daca face fata, vine la prima echipa. L-a adus nepotu-meu, trebuie sa-l mai las si pe el sa-si faca mendrele", a spus Becali la PRO X in septembrie, cand macedoneanul de 23 de ani a inceput antrenamentele cu echipa secunda.

"Mi-am indeplinit un vis! Am semnat cu cel mai mare club din Romania. Nu ma voi opri aici. Vreau ca prin jocurile mele de la Steaua sa atrag atentia seletionerului Macedoniei", a spus Mitrov in momentul transferului.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies