Liga 1

Deian Sorescu, decizie radicală în privința viitorului său! Anunțul făcut de Flavius Stoican

Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai lui Dinamo, Deian Sorescu, a luat o hotărâre definitivă în privința viitorului său.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 16:20
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 16:25

Hotărât să se despartă de Dinamo cât mai repede în mandatul lui Mircea Rednic, Deian Sorescu l-ar fi anunțat pe noul antrenor al „câinilo”, Flavius Stoican, că dorește să continue alături de Dinamo.

„Deian și-a exprimat dorința de a continua la Dinamo. Și de la el îmi doresc să joace la un nivel ridicat, pentru că are potențial, dar trebuie să fie cu capul la Dinamo”, a anunțat Flavius Stoican.

Filip și Iliev vor să plece de la Dinamo

În ceea ce-i privește pe Steliano Filip și Plamen Iliev, fotbaliști care și-au exprimat intenția de a pleca de la Dinamo după ultimul meci al anului trecut, Stoican a dezvăluit că intențiile acestora au rămas neschimbate.

„Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu.

Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei”, a spus Flavius Stoican.

Dinamo a pierdut primul amical al iernii, disputat în compania lui CS Mioveni, scor 0-2.

Modifică setările cookies