Declaratiile lui Burleanu dupa scandalul MONSTRU de dopaj de la Astra! "Organismele de control din Romania isi fac treaba" 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 18:10
Data actualizarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 00:47

Razvan Burleanu a comentat situatia de la Astra. 

Alex Ionita a recunoscut la ANAD ca s-a dopat si a oferit si detalii despre coechipierii sai, Fatai si Seto, pentru a incerca sa obtina o sanctiune mai usoara. 

Presedintele FRF a spus ca in acest moment FRF nu poate face nimic in acest scandal, fiind nevoie de finalizarea anchetei pentru ca organismele Federatiei sa poata declansa procedurile.

"Asteptam finalizarea anchetei, dupa care ANAD-ul, jucatorii sau clubul se pot adresa TAS. In urma unei decizii definitive, organizatorul de competitie poate sesiza comisiile FRF, unde se vor aplica sanctiunile prevazute atat de legislatia nationala, cat si de regulamentele interne.

Pentru asta sunt organismele de control, de aceea exista o politica anti-doping. Faptul ca se intampla, inseamna ca organismele de control isi fac treaba. 

Nu cunoastem nici declaratiile, nici probele din dosar, asa ca asteptam finalizarea intregii proceduri la nivel national, sa vedem daca entitatile care au posibilitatea sa faca un recurs il vor face, iar apoi se va intra pe procedura comisiilor jurisdictionale interne", a declarat Razvan Burleanu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!