VIDEO EXCLUSIV De ce ar fi primit Cristi Săpunaru o sancțiune "blândă" după incidentele de la Târgu-Jiu: "Astea ar fi circumstanțele atenuante"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 09:51
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 10:18

Cristi Săpunaru a fost protagonist în scandalul de la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid București.

Giuleștenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru meciul din etapa a zecea cu FCU Craiova, încheiat 1-0. După fluierul final, Cristi Săpunaru s-a luat la "harță" cu un suporter al oltenilor, iar acum a venit sancțiunea de la FRF: o etapă suspendare și 9.400RON amendă. De cealaltă parte, FCU Craiova a primit o sancțiune de 52.500 lei.

Au existat multe reacții negative după ce s-a aflat suspendarea primită atât de fundaș, cât și despre amenda luată de olteni, în contextul în care clubul organizator a permis accesul pe tunel unor persoane ce nu erau legitimate la echipă. 

Ce a declarat Alex Bourceanu despre sancțiunile primite 

Invitat la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Alex Bourceanu a vorbit despre sancțiunile pe care le-au primit Cristi Săpunaru, respectiv clubul FCU Craiova, în urma incidentelor petrecute după meciul din Supercupa

"Fiecare parte are vină, pentru că au existat acolo persoane care nu ar fi trebuit să fie la vestiare. Pe toate stadioanele se întâmplă asta, fără a le lua apărarea celor de la Craiova. 

Cred că s-a luat în considerare faptul că au existat persoane care nu ar fi trebuit să fie acolo, cred că s-a mai luat în calcul și faptul că a fost furat un steag al Rapidului. Astea ar fi circumstanțele atenuante pentru Săpunaru. Timing-ul a fost unul foarte bun, a scăpat de suspendare după meciul din Cupă", a declarat Alex Bourceanu la PRO ARENA

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!