Andreas Calcan FCSB Gica Hagi Steaua Viitorul Superliga

"Cu piciorul asta i-am dat gol FCSB-ului". FOTOGRAFIE BOMBA: Pustiul lui Hagi e pachet de muschi; Regele l-a laudat: "A pus ceva pe el de cand a venit"

Andreas Calcan (24 de ani) a marcat primul sau gol pentru Viitorul in Liga I. Si ce gol! El a punctat cu o executie in forta pe National Arena, impotriva FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2019, 20:37
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2019, 20:45

Andreas Calcan a fost repatriat de Hagi din Olanda. Jucator nascut la Slatina, dar crescut de U Cluj, el a evoluat intre 2016 si 2019 la Willem II Tilburg, Dordrecht si Omniworld, in Eredivisie si Eerstedivisie.

Fotbalistul cu 4 prezente pana acum in Liga I pentru Viitorul a reusit sa marcheze un supergol in poarta FCSB-ului, cu o executie in forta, fara sperante pentru Balgradean.

  • Cu piciorul asta i-am dat gol FCSB-ului . FOTOGRAFIE BOMBA: Pustiul lui Hagi e pachet de muschi; Regele l-a laudat: A pus ceva pe el de cand a venit

"Dreptul e vinovat pentru golul de aseara


Andreas Calcan a fost laudat de Hagi la finalul partidei, "Regele" spunand ca tanarul fotbalist "a pus ceva pe el de cand a venit", dar si ca "va continua sa creasca".

Pe retelele de socializare, Calcan a pus o imagine in care se vede ca a acumulat serios masa musculara. El a facut si o mica "aroganta".

"Dreptul e vinovat pentru golul de aseara", a scris el.

Modifică setările cookies