ULTIMA ORA | Ianis Hagi, in Spania?! Viitorul confirma ca "discutii tot sunt". Ce echipa se intereseaza de omul no.1 al echipei de la Ovidiu

ULTIMA ORA | Ianis Hagi, in Spania?! Viitorul confirma ca "discutii tot sunt". Ce echipa se intereseaza de omul no.1 al echipei de la Ovidiu

Ianis Hagi (20 de ani) este fotbalistul implicat in cele mai multe faze de gol in Liga I. Cu FCSB, el a dat un gol, din penalty ce-i drept, si un assist pentru Calcan. Hagi Jr. a atras de mai multa vreme atentia unor cluburi importante, dar tatal sau a ezitat sa il mai lase sa plece, asa cum a facut in urma cu 3 ani.

Viitorul confirma: Discutii sunt, oferte concrete inca nu


Ianis Hagi este fotbalistul cu cel mai mare potential de vanzare din lotul Viitorului. Directorul general al formatiei de la Ovidiu, Cristian Bivolaru, recunoaste ca "discutii tot sunt". Deocamdata, pe adresa clubului nu a venit si o oferta concreta.

"Si eu sunt curios unde il vom vedea. Meciul de aseara a fost o mare incercare si o mare reusita pentru Ianis. A demonstrat ca si intr-un astfel de meci poate iesi la rampa si poate ajuta intr-o mare proportie la castigarea lui. Discutii tot sunt, dar oferte concrete nu am vazut. Cred ca in campionatul Spaniei l-as vedea, pentru ca cel italian e prea aspru, prea tacticizat. Un campionat cu un joc ofensiv. O oferta buna ii lipseste acum, atat pentru el, dar si pentru club", a declarat Cristian Bivolaru, potrivit ProSport.

Sevilla, cu ochii pe Ianis


O echipa din Spania il urmareste de mai multa vreme pe Ianis Hagi este Sevilla, echipa care a dominat Cupa UEFA, redenumita apoi Europa League, in ultimii 13 ani, avand 5 trofee castigate.

Sevilla s-a interesat si in iarna de Ianis Hagi, dar tatal sau a refuzat pana acum sa il cedeze, nedorind sa repete intamplarea de la Fiorentina, unde Ianis nu a primit sanse.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la închisoare pentru corupție
BRAT

Modifică setările cookies