Coman, Cicaldau, Man si RESTUL LUMII. Se casca PRAPASTIA in topul celor mai SCUMPI fotbalisti din Liga I. Din urma vine doar Mihaila

Coman, Cicaldau, Man si RESTUL LUMII. Se casca PRAPASTIA in topul celor mai SCUMPI fotbalisti din Liga I. Din urma vine doar Mihaila

Noua editie de campionat a inceput cu cei trei jucatori distantati in ierarhia valorii, conform site-ului transfermarkt.

In Liga I nu s-au produs deocamdata mari miscari de trupe in ceea ce priveste transferurile, astfel ca am ramas cu aceleasi "varfuri" reprezentative pentru fotbalul romanesc. Totusi, in evaluarea economica a site-ului specializat transfermarkt.de s-a produs o schimbare destul de importanta in partea de sus.

Astfel, observam ca topul s-a rupt in doua, primele 3 locuri (ocupate, in ordine, de Florinel Coman, Alex Cicaldau si Dennis Man) fiind la o distanta destul de mare de celelalte pozitii. Lider in continuare este FCSB-istul Coman, cu o cota de 5,5 milioane de euro, urmati de coechipierul Man si de olteanul Cicaldau, fiecare cu cate 5 milioane de euro.

Apoi, urmatorul jucator, francezul Omrani de la CFR, apare la o distanta apreciabila, de peste 2 milioane de euro. Vinovat de aceasta "ruptura" a topului poate fi considerat si de Constantin Budescu, mijlocasul Astrei pierzandu-si mult din valoare, conform nemtilor de la transfermarkt.

In schimb, la capitolul cresteri spectaculoase, remarcabila e ascensiunea lui Valentin Mihaila de la Craiova (de la 1,3 la 2,5 milioane de euro), cu care a intrat in Top 5 cei mai scumpi fotbalisti din Liga I.

Top 10 cei mai bine cotati fotbalisti din Liga I

1. Florinel Coman - 5,5

2. Alex Cicaldau - 5

   Dennis Man - 5

4. Billel Omrani - 2,8

5. Valentin Mihaila - 2,5

6. Constantin Budescu - 2,4

7. Florin Tanase - 2,2

8. Nicusor Bancu - 2

9. Denis Alibec - 1,9

10. Elvir Koljic - 1,8

*sume exprimate in milioane de euro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies