EXCLUSIV "Cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani". Dezavantajul pe care îl are CFR Cluj în lupta pentru titlu

Victor Piturca CFR Cluj Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 10:31
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 10:46

Campioana în ultimii cinci ani, CFR Cluj are un debut de sezon mai slab în Superliga României.  

Cu două meciuri mai puțin, formația antrenată de Dan Petrescu se află pe locul patru în clasament, la șase puncte distanță de Rapid București și Farul Constanța. 

CFR Cluj a bifat trei înfrângeri în acest campionat, iar în cupele europene prestația este una sub așteptări, cu șanse mici pentru calificarea în primăvara europeană, în Conference League. 

În ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare, Victor Pițurcă este de părere că echipa din Cluj are șanse mari pentru a obține un nou titlu, în ciuda lotului pe care îl are la dispoziție Dan Petrescu.

"CFR cred că va reuși, are un lot numeros. Nu foarte valoros. CFR, din punctul meu de vedere, are cel mai slab lot valoric din ultimii zece ani. Jucătorii care au fost aduși nu sunt grozavi, dar are un lot numeros", a declarat tehnicianul la PRO ARENA

CFR Cluj - Petrolul Ploiești se joacă la Mediaș

Gazonul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” a fost schimbat, operațiune care îi va costa pe cei de la CFR aproximativ 300.000 de euro. Astfel, CFR va trebui să joace în altă parte meciul cu ploieștenii.

"Așa cum am anunțat zilele trecute, am început lucrările de modernizare a gazonului de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, astfel că meciul CFR Cluj - Petrolul Ploiești, din etapa a 12-a a Superligii, nu se va juca în Gruia, ci la Mediaș pe Stadionul Municipal.

Meciul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, ora 21:30, iar intrarea spectatorilor va fi liberă. Revenim în zilele următoare cu mai multe informații", se arată pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!