Liga 1

Ce urmează pentru Rapid după eșecul de la Craiova. Angelescu trage semnalul de alarmă și anunță obiectivul

Rapid a pierdut duelul cu Universitatea Craiova.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 11:46
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 12:12

Giuleștenii păreau favoriți înaintea partidei, mai ales că trupa lui Laurențiu Reghecampf avea mari probleme la nivelul lotului, din cauza unui focar intern de coronavirus. Chiar și așa, Craiova s-a impus, scor 1-0.

Victor Angelescu, patronul Rapidului, susține că înfrângerea nu este o problema, deoarece echipa a jucat bine. Acesta nu este supărat pe rezultat, deoarece jucătorii lui au arătat devotament.

"Cred că a fost un joc bun, cu ocazii de ambele părți. Eu cred că ritmul a fost unul destul de bun. Noi am început foarte slab în primele 15-20 de minute. Apoi, am revenit, am avut și ocazii, dar n-am reușit să înscriem. Până la urmă, să zicem că, la final, au meritat victoria cu un 5%-10% în plus. Au jucat mai bine și au fructificat primele minute. Dar, asta este, mergem mai departe.

Nu cred că a fost o tactică a celor de la Craiova. Cred că au avut toate acele cazuri de COVID. Mai mult poate faptul că nu au putut să facă antrenamentele, pentru că sunt convins că jucătorii s-au antrenat, mai ales dacă au fost asimptomatici. Sunt convins că au avut cazuri de COVID, de aceea noi am și fost de acord să amânăm meciul, când ne-au cerut.

A câștigat Craiova, îi felicităm și mergem mai departe. Nu cred că jucătorii Rapidului au intrat mai relaxați. Chiar am vorbit foarte mult cu ei. A vorbit și antrenorul, și Săpunaru. Nu cred că au intrat mai relaxați.

Mai sunt opt meciuri, ne vom lupta pentru play-off. Rămânem tot pe locul 7, normal că trebuie să începem să câștigăm puncte. Dar mai sunt opt meciuri și se poate, nu e o diferență prea mare", a spus Victor Angelescu, pentru Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies