Ce i-ar fi facut Hagi lui Morutan, daca era jucatorul Viitorului! Dezvaluirile Regelui: "Eu ii cert, dar sunt cu ei pana la moarte"
Joi 29 Martie 2018, 22:00

Ce i-ar fi facut Hagi lui Morutan, daca era jucatorul Viitorului! Dezvaluirile Regelui: "Eu ii cert, dar sunt cu ei pana la moarte"

Gica Hagi a vorbit despre gestul lui Morutan de la meciul Romania U19 1-2 Ucraina U19, in urma caruia nationala a ratat calificarea la EURO.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Gica Hagi a vorbit despre discutiile pe care le are cu tinerii de la Viitorul si a spus ca nu l-ar fi pedepsit pe Morutan, daca mijlocasul ar fi evoluat pentru echipa sa.

Hagi a povestit ca are discutii cu fiecare jucator in parte si ca pe unii ii mai cearta. Totusi, el continua sa aiba mare incredere in fiecare dintre ei.

"Morutan e un copil. Eu chiar daca ii mai cert pe copii, sunt cu ei pana la moarte! Eu discut cu fiecare asa cum vorbesc cu copiii mei", a spus Gica Hagi la Digi.



6 comentarii
 • 30 2018
  cristi Cand doresti sa devii jucator profesionist, asa ceva iti apre in CV, esti mancat, nu apuci mare lucru in viitor. Un baiat ce nu va devenii niciodata ce zice jijii, am mai auzit basme, gen !!!!!!!...
 • 30 2018
  Jan Sunt convins ca asa ar fi procedat cu Mocartan. Au acelasi nivel de inteligenta....
 • 30 2018
  Nia Minutul 90,scorul este 1-0 pentru Viitorul. Scapa Morutan pe contraatac si este faultat in careu. Arbitru fluiera 11m.Executa Morutan, dar apara portarul. Nervos, injura si suteaza mingea in tribuna. Cartonas galben! Contraatac Fcsb, si egaleaza Tanase. Mingea la centru, Morutan rateaza o interceptie si faulteaza din spate la 20 de metri. Eliminat Morutan, iar Budescu inscrie din loviitura libera. Este ultima etapa si s-a decis titlul. Viitorul rateaza titlul de campioana, participarea in cupele europene, si 10 milioane de a UEFA. Hagi il cearta pe Morutan parinteste. Nu-i nimic, incercam la anul...
 • 30 2018
  raza Trist dar adevarat,asta este mentalitatea noastra in general. O noua lectie cum stim sa ne batem joc de noi si sa ratam oportunitati .Pb nu este gestul lui Morutan,pb eu o vad mai mult din prisma sansei sa-ti joci calificarea acasa,sa-ti trebuiasca chiar si un meci egal,si sa dai cu piciorul alaturi. Antrenorul cum a gandit acest meci?...
 • 29 2018
  Scorpionul L ar fi "resuscitat".. o suflare mare!...
 • 29 2018
  BLatifundiarul Impre si o nant....incredibil, asa ceva nici in finland nu intalnesti, iti dai seama?!...
BRAT