Ce concluzie a tras Dorinel Munteanu după remiza cu FCSB

Otelul Galati - FCSB Dorinel Munteanu Superliga Dorinel Munteanu / Sportpictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 23:40
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 23:41

Oțelul Galați - FCSB s-a încheiat 1-1.

Gălățenii au rămas, astfel, pe prima poziție în grupa C a Cupei României cu patru puncte, la egalitate cu FCSB, locul doi, dar cu un golaveraj mai bun decât al liderului din Superliga României.

Ce concluzie a tras Dorinel Munteanu după remiza cu FCSB

După meci, Dorinel Munteanu a vorbit despre evoluția elevilor săi și a subliniat faptul că Alexandru Băluță a avut o execuție fantastică, dar e bucuros că echipa sa a reușit să restabilească egalitatea.

„Egalul nu mă face pe deplin mulțumit. Dar sunt mulțumit, că am jucat cu echipa de pe primul loc din Superliga. În prima repriză, a trecut trenul de multe ori pe lângă FCSB. Am avut multe faze în prima parte. Trebuie să lucrăm mult la băgatul balonului în fața porții. Nu avem eficiență. În a doua repriză, un joc pe contre, în care adversarul nostru a deschis scorul cum l-a deschis. E un rezultat echitabil, zic eu. 

Execuție fantastică a lui Alexandru Băluță. E o greșeală a apărării mele. L-au lăsat. Nu pot să spun nimic totuși fundașului meu, că l-a prins în viteză. E important că am revenit.

Se comentează mult acea fază (n.r. cu golul anulat al lui Dawa). Eu zic că nu are rost să fie comentată. Sigur, fiecare decizie poate fi interpretată sau redată opiniei publice cum se vrea. Jocul din teren a fost agresiv. Ambele echipe au băgat piciorul la minge. A fost un tempo ridicat. A fost o partidă bună pentru cei șapte-opt mii de suporteri sau câți am avut noi.

Eu am încredere în orice jucător. Așa cum a pățit-o Bodișteanu o poate păți orice jucător. Nu contează numele sau vârsta. Cine nu trage pentru această echipă va ieși în minutul șapte, opt, zece.

Am avut enorm de multe lovituri. Asta e o problemă a noastră pe care trebuie să o clarificăm... De antrenat nu o putem antrena. Lovitura liberă nu se antrenează, cine face înseamnă că e trecut de fotbalul modern. Noi încă nu am reușit din foarte multe lovituri libere și de colț și normale să înscriem, dar mai sunt etape multe, sunt convins că vom înscrie și din aceste lovituri”, a spus Dorinel Munteanu după meci.

Oțelul Galați - FCSB 1-1

Alexandru Băluță a deschis scorul în minutul 76, autor al unui gol de senzație. Joyskim Dawa a marcat și el în minutul 86 din „foarfecă”, însă VAR-ul a anulat reușita, deoarece mingea ar fi ieșit din teren în momentul centrării.

Lopez a restabilit egalitatea în minutul 90, iar tabela a rămas nemodificată până la finalul meciului. Oțelul și FCSB au împărțit, astfel, punctele, în a doua etapă din grupele Cupei României, pe stadionul arhiplin din Galați.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!