Cazul care ii da PANICA lui 'Mbappe' Coman! Un barbat a primit 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, intr-o situatie similara

Florinel Coman Florinel Coman dosar penal Superliga Cazul care ii da PANICA lui 'Mbappe' Coman! Un barbat a primit 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, intr-o situatie similara
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 15:57
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 15:58

Florinel Coman (22 ani) are probleme cu legea dupa ce a fost surprins conducand fara sa detina permis de conducere national. 

Jucatorul ros-albastrilor a fost surprins pe Autostrada Soarelui conducand cu 165 km/h. In momentul in care i-au cerut sa se identifice, politistii nu au primit un permis de conducere national, ci unu eliberat in Ucraina. 

Lui Coman i s-a deschis dosar penal, iar politia suspecteaza ca jucatorul lui Becali si-ar fi cumparat ilegal actul de conducere. 

Intr-un caz asemanator, justitia din Romania l-a condamnat pe un barbat din Iasi la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pe data de 13 aprilie 2020. Barbatul conducea un autoturism intr-un sat din judetul Iasi, iar in momentul in care a fost oprit de politie, a prezentat un carnet emis in Republica Moldova, care s-a dovedit a fi fals. 

Conform ziarului Adevarul, acesta ar fi platit 500 de euro unor persoane pe care le cunoscuse pe Messenger, pentru a-i procura un carnet fals. Traficantii de acte false i-au facut o poza intr-o benzinarie din apropiere de Chisinau in septembrie 2019, iar in noiembrie si-a primit carnetul acasa. In decembrie a fost prins de politie, iar la patru luni distanta a fost condamnat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!