Revolutia spaniola anuntata de Pablo Cortacero: "Vor mai veni jucatori pana pe 6 octombrie, vom face o echipa puternica!"

Pablo Cortacero Dinamo Liga 1 Superliga BREAKING NEWS! Revolutia spaniola anuntata de Pablo Cortacero: "Vor mai veni jucatori pana pe 6 octombrie, vom face o echipa puternica"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 23:08
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2020, 00:14

Dinamo a fost una dintre cele mai active echipa din Liga 1 pe piata transferurilor, dar spaniolii nu se opresc aici. 

Chiar daca Dinamo a pierdut ieri in fata lui UTA cu 0-1, Cortacero le cere fanilor rabdare si a anuntat noi transferuri la echipa pana la finalul perioadei de mercato. Ibericul are in plan sa ajunga cu Dinamo in playoff si sa termine competitia in primele 4 echipe. 

"Credeti in acest proiect. Aveti incredere ca vom reusi! Fiti linistiti, am venit sa facem performanta. Imi doresc sa intram in play-off si sa terminam in primele 4. Vor mai veni jucatori pana pe 6 octombrie, vom face o echipa puternica", a  declarat Pablo Cortacero pentru Radio Dinamo 1948

Pana acum, echipa din Stefan cel Mare a transferat 9 jucatori: Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Juan Camara şi Tomas Mejias.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!