HORA LA FCSB | Moment incredibil la prezentarea lui Hora la FCSB! Becali s-a ridicat imediat cand a aflat cum il cheama: "Poftim, sa-ti poarte noroc!"

Ioan Hora se intoarce dupa 3 ani in Liga 1.

Ioan Hora este cel de-al 3-lea transfer al FCSB-ului in aceasta iarna dupa Matei si Stoian! Atacantul de 30 de ani s-a intors astazi in Romania si a mers la Palat pentru a semna contractul pe un an si jumatate cu un salariu de 15.000 de euro pe luna.

Hora a fost golgheter al Ligii 1 pe vremea cand juca la Pandurii si este un jucator care se pliaza pe stilul pe care doreste sa-l implementeze Mihai Teja la FCSB. Hora a venit liber de contract dupa ce s-a despartit de Akhisarspor.

"E genul de atacant care imi place mie, gen Suarez. E genul de atacant mobil, m-a impresionat si cu discursul sau. Mi-a spus: <<nea Gigi, fa contractul cum vrei. Eu vreau să vin la Steaua>>!" a spus Gigi Becali in momentul semnarii contractului.

Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a facut cadou o icoana cu Sfantul Ioan.

 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Platoul Bucegi, parc protejat de lege, riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT