Liga 1

GALERIE FOTO Alexandru Răuță e convins: ”Dacă vom fi apți, nu vom avea probleme la baraj”

Dinamo - UTA Arad 1-1 | Alexandru Răuță, mijlocașul celor de la Dinamo, este optimist înainte de ”dubla” de la barajul pentru rămânerea în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 23:16
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 23:23

Răuță este convins că Dinamo nu va avea probleme la baraj dacă jucătorii vor fi ”apți sută la sută” din punct de vedere fizic și mental.

Alexandru Răuță: ”Nu cred că vom avea probleme în dublă manșă”

„Cred că am fi meritat mai mult astăzi, UTA a dat primul gol la primul șut pe poartă, noi am avut 3-4 oportunități de a marca. Cred că este echitabil, până la urmă, 1-1. Ne gândim și la baraj, jucăm soarta noastră, soarta clubului. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să ne facem cât mai bine treaba pe teren.

Suntem pregătiți, nu cred că avem probleme. Dacă vom fi apți 100%, nu cred că vom avea probleme în dublă manșă. Contează să ne facem jocul, suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem într-o dublă manșă. Pot spune că se joacă viitorul clubului, dacă vom retrograda, va fi foarte greu ca clubul să mai continue. Nu cred că merităm locul acesta, să mergem la baraj”, a spus Alexandru Răuță.

Dinamo termină sezonul pe locul 14, ce asigură participarea la baraj împotriva locului trei din Liga 2, care este ocupat, în momentul de față, de Universitatea Cluj.

Petrolul este prima echipă care și-a asigurat promovarea directă până acum, iar locul doi este ocupat de Hermannstadt. Sibienii au nevoie doar de un punct în meciul cu CSA Steaua din ultima etapă pentru a fi siguri de locul doi, în timp ce Universitatea trebuie să câștige la Chiajna și, în același timp, să spere că Steaua o va învinge pe Hermannstadt la Mediaș.

Modifică setările cookies