Alarma la FCSB! Unul dintre cei mai buni jucatori ai ros-albastrilor S-A RUPT si rateaza meciul cu Craiova! Pe cine trimite Vintila in teren

FCSB Darius Olaru Universitatea Craiova Superliga Alerta la FCSB! Unul dintre cei mai buni jucatori ai ros-albastrilor S-A RUPT si rateaza meciul cu Craiova! Pe cine trimite Vintila in teren
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iulie 2020, 17:47
Data actualizarii: Duminica 12 Iulie 2020, 17:54

Problemele la nivel de lot se tin lant de FCSB!

Dupa ce accidentarea lui Razvan Oaida a recidivat, iar jucatorul ros-albastrilor va fi out pana la finalul sezonului, FCSB a mai primit o veste proasta inaintea derby-ului cu Craiova. 

Darius Olaru, unul dintre cei mai buni jucatori ai FCSB-ului de la restartul campionatului s-a accidentat si a fost trecut pe margine pentru meciul cu Craiova pana la noi investigatii, conform Gazetei Sporturilor. 

Olaru se adauga deja la lista indisponibililor din lotul FCSB, alaturi de Dragos Nedelcu, Lucian Filip si Razvan Oaida. Cei trei nu mai revin pe teren pana la finalul sezonului, iar in cazul primilor doi, accidentarile i-ar tine departe pana la finalul anului. 

Locul lui Olaru va fi luat de, cel mai probabil, de Olimpiu Morutan in echipa de start trimisa de Bogdan Vintila cu Craiova. 

Echipa probabila:  Vlad - Cretu, Miron, Cristea, Pantiru - Morutan, Popescu, Tanase - Man, Petre, Coman

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!