Adrian Mititelu e bun de plată! FRF l-a sancționat drastic

Adrian Mititelu amenda Gigi Becali Superliga Adrian Mititelu, patron FC U Craiova / Foto: Sport Pictures
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 20:36
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 20:36

Patronul FCU Craiova și-a aflat sancțiunile primite după scandalul recent.

Adrian Mititelu, în vârstă de 56 de ani, a primit sancțiuni din partea Comisiei de Disciplină a FRF în urma declarațiilor făcute recent în spațiul public. Patronul FCU Craiova a fost avertizat și amendat financiar cu suma de 10.000 de lei. Motivul sancțiunii este încălcarea articolului 52, punctul 2, litera b, coroborat cu articolele 12 și 14 din Regulamentul Disciplinar al FRF.

Conform acestui regulament, Mititelu a fost sancționat pentru "comportarea jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului". Această încălcare este similară celei pentru care Gigi Becali a primit sancțiuni în trecut. În cazul repetării abaterii, sancțiunea aplicată lui Mititelu ar putea fi dublată, iar echipa sa ar putea fi penalizată cu scăderea a trei puncte din clasamentul Superligii.

  • Adrian Mititelu, patron FC U Craiova / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali, amendat în trecut pentru același motiv

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a fost sancționat în trecut pentru același motiv, primind o suspendare de șase luni și o amendă de 50.000 de lei pentru declarațiile sale la adresa arbitrei Cristina Trandafir. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!