Ghita ii propune lui Morosanu sa se bata IN ALTA TARA! Unde ar putea avea loc meciul secolului in kickboxingul romanesc!

Daniel Ghita si Catalin Morosanu s-au contrat dur in ultimele zile, dar amandoi au picat de acord cu o idee: aceea ca se pot lupta in Glory, o gala "neutra".

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Decembrie 2018, 18:35
Data actualizarii: Luni 17 Decembrie 2018, 18:41

Catalin Morosanu si Daniel Ghita anunta ca sunt pregatiti sa se aseze la masa negocierilor, in vederea a ceea ce ar putea fi cel mai tare meci din kickboxingul romanesc! Morosanu si Ghita sunt de acord sa se bata in cadrul unei gale Glory!

Ghita i-a dat un nou raspuns lui Morosanu, transmitand inclusiv ca locatia meciului ar putea fi Chicago, Statele Unite!

"In sfarsit, a raspuns Morosanu!

Cu drame si minciuni, dar macar ai acceptat sa lupti! Sa speram ca nu ne minti!

Eu te-am provocat pe tine, nu tu pe mine. Eu am cerut ora si data! Ca sa ramanem la adevar...

Managerii mei vor sta la masa cu managerii tai si cu cei de la Glory, sa vedem daca vor accepta locul, ora si data. Bineinteles, sa vedem si conditiile lor. Poate in gala de la Chicago? Am inteles ca nu ai contract cu Glory la ora actuala.

Se putea si in Local Kombat sau o gala fara nume in Romania, cu teste, cu arbitraj neutru! Oriunde, oricand, doar sa lupti!

Pentru tine nu renunt la nicio lupta, ca nu am nevoie de mare pregatire ca sa urc cu tine in ring", a scris Ghita intr-un mesaj destinat lui Morosanu.

Modifică setările cookies