Catalin Morosanu, acuzatii dure lansate catre medicii de la spitalul din Suceava! "Sa nu-i mai consideram eroi"

Catalin Morosanu coronavirus K1 Catalin Morosanu, acuzatii dure lansate catre medicii de la spitalul din Suceava! "Sa nu-i mai consideram eroi"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Martie 2020, 10:15
Data actualizarii: Vineri 27 Martie 2020, 10:24

Campionul K1 ii considera vinovati pe medici pentru dezastrul de la Spitalul Judetean Suceava.

Catalin Morosanu, care e nascut in Cotnari, localitate aflata la 80 de km de Suceava, e de parere ca personalul medical e responsabil pentru situatia grava de la Spitalul Suceava, unde peste 80 de angajati au fost depistati cu coronavirus. In urma intamplarii, Spitalul a fost inchis pentru dezinfectie, iar pacientii au fost mutati in alte unitati.

"Situatia de la Spitalul Judetean Suceava a fost creata de medici!! Multi dintre ei au cabinete particulare si au tratat pacienti care avea coronavirus!!! Apoi au venit la Spitalul Judetean si au infectat toti colegii de munca! Spitalul luase toate masurile de protectie, dar medicii sunt principalii vinovati! Colac peste pupaza, majoritatea medicilor si-au luat concediu medical si au tratament preferential fata de oamenii de rand!!! Sunt pacienti care stau cate 30 la o singura toaleta!!! Au dat bir cu fugitii si au lasat Spitalul fara personal medical, situatia este foarte grava! Sa nu-i mai consideram eroi pe niste oameni care nici macar nu au mustrari de consiinta, singurii care au mai ramas sunt infiermierii, asistentii medicali si o parte din personalul medical! Suceava trebuie inchisa!!! Cine ii aprovizioneaza pe cei din carantina la domiciliu? Va spun eu: NIMENI!!! Baietii din inalta societate stau singuri in rezerve, iar romanul de rand sta inghesuit in paturi claie peste gramada!!! Cazurile sunt mult mai multe decat spune media, dar domnul ministru Costache s-a gandit sa testeze prima data Bucurestiul. Stati in casa dragi romani, nu e de joaca! Daca guvernul nu cumpara teste pentru toata populatia, riscam sa murim pe capete!!! O sa revin cu noi informatii", a spus Morosanu pe contul sau de facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!