„Ne-a fost predată o lecție de fotbal!” Prima reacție a lui Rădoi după înfrângerea usturătoare cu Coreea de Sud: „O umilință!”

Mirel Radoi Coreea de Sud Jocurile Olimpice Romania Jocurile Olimpice „Ne-a fost predată o lecție de fotbal!” Prima reacție a lui Rădoi după înfrângerea usturătoare cu Coreea de Sud: „O umilință!”
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 16:32
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 16:33

România a pierdut al doilea meci al grupei de la Jocurile Olimpice!

Naționala României a suferit o înfrângere usturătoare cu Coreea de Sud, 0-4, la capătul unui meci în care jucătorii lui Rădoi au făcut o serie de greșeli individuale. „Tricolorii” au rămas în 10 încă dinainte de pauză, dupa ce Ion Gheorghe a văzut al doilea cartonaș galben. 

Scorul a fost deschis în repriza secundă, după ce căpitanul Marius Marin și-a trimis mingea în propria poartă, iar de acolo au urmat o serie de greșeli care au dus la rezultatul dezastruos. La finalul meciului, Rădoi, vizibil supărat de înfrângerea suferită, a vorbit despre prestația echipei sale. 

„Putem să spunem că norocul din primul meci ne-a abandonat în seara asta, era clar că nu puteam să câștigăm la nesfârșit doar din noroc. E clar că meciul s-a rupt la acele două greșeli personale, cartonașul roșu, în primul rând, după aceea autogolul.   

Ne-a fost predată o lecție de fotbal, de mentalitate, până la urmă am jucat două meciuri pentru o finală, al treilea. In ultima partida trebuie sa mergem și să câștigăm.

Să sperăm ca va fi la fel pentru noi de data aceasta, ca în 1994, au văzut și băieții că există echipe care au câștigat primul meci din grupe și nu s-au calificat, să speram că nu o sa fie cazul. 

Important e că am ajuns în seara asta, indiferent de ce se întâmpla până la urmă, meciul cu Noua Zeelandă putea să fie decisiv. 

Am vrut o finală, o avem, va trebui să schimbăm câteva lucruri din mers, cea mai importantă problemă este cea din punct de vedere fizic, sperăm să recuperăm cat mai repede jucătorii.

Din punct de vedere psihologic, îi vom remonta pe jucători, trebuie să vedem cât de bine îi putem remonta din punct de vedere fizic. Aici cred că este marea noastră problemă, dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem în continuare pozitivi, chiar dacă rezultatul din seara asta nu arată așa ceva. 

Am suferit o lectie de fotbal, o lecție de mentalitate, o umilință în seara asta, sunt sigur că putem trece cat mai repede peste asta din punct de vedere psihologic. Trebuie să recuperăm jucătorii cât mai repede, să facem o evaluare a celor care pot juca această finală”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!