'Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru visul său!" Anunțul venit din Tokyo despre gimnasta tricoloră

Larisa Iordache Larisa Iordache finala barna Larisa Iordache glezna Jocurile Olimpice Larisa Iordache va concura în finala de la bârnă pe 3 august
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 15:00
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 16:41

România a strâns patru medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Unica reprezentantă a gimnasticii rămasă în competiție e Larisa Iordache, după ce Marian Drăgulescu și Maria Holbură au părăsit competiția. 

Larisa Iordache (25 de ani) va concura pe 3 august la finala de la bârnă.

Accidentată la gleznă în timpul coborârii de la bârnă, la finalul exercițiului din calificări, sportiva de la CS Dinamo a avut emoții în privința recuperării în timp rapid pentru a fi aptă sută la sută din punct de vedere fizic.

  • Larisa Iordache luptă pentru medalie la bârnă pe 3 august

În consecință, gimnasta a efectuat un RMN la o clinică din Tokyo, ujnde i s-a recomandat o pauză de trei zile pentru a nu-și forța glezna la antrenamente, apoi a început treptat antrenamentele. 

"Larisa Iordache va lupta pentru visul său!"

Din informațiile prezentate azi de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, eleva antrenorilor Lăcrămioara și Cristi Moldovan s-a recuperat și e gata de lupta pentru podium.

”Larisa Iordache se antrenează la Tokyo. Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru visul său! Antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan sunt lângă ea și mulțumesc colectivului medical al COSR pentru ajutor: doctorilor Vasile Oșean, Diana Torje, Dan Tănase, lui Iustin Rațiu, asistent, și kinetoterapeutului Mircea Nuțescu. Succes, Larisa”, au scris cei de la COSR pe pagina de Facebook. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!