Sotia lui Franck Ribery, reactie SOC dupa ce hotii i-au scotocit sertarul cu LENJERIE INTIMA. "Sper sa fie Robin Hood! Veti plati pentru asta"

Franck Ribery Fiorentina Wahiba Ribery Italia Sotia lui Franck Ribery, reactie SOC dupa ce hotii i-au scotocit sertarul cu LENJERIE INTIMA. "Sper sa fie Robin Hood! Veti plati pentru asta"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2020, 12:14
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2020, 12:21

Wahiba Ribery le-a transmis un mesaj dur hotilor care i-au spart locuinta, lasand-o fara mai multe lucruri personale.

Duminica, in timpul meciului pe care il disputa cu Fiorentina la Parma, mijlocasul francez Franck Ribery a fost victima unui jaf, casa sa din Florenta fiind vandalizata. "Sotiei mele i-au fost furate mai multe genti si bijuterii. Ea, impreuna cu copiii, sunt in siguranta, la Munchen, dar eu voi mai putea sta linistit?", a fost prima reactie a fotbalistului.

Ulterior, prin doua mesaje postate pe Instagram, Wahiba (37 de ani) a tinut si ea sa-si manifeste starea de frustrare si de nervozitate. "N-am mai patit niciodata asa ceva. Cand ajungi sa scotocesti prin sertarul cu lenjerie intima, nu mai e furt, e incalcarea intimitatii noastre. Sunt ranita, in calitate de femeie, de sotie si de mama. Oare ce s-ar fi intamplat daca eram si noi acasa? Sper ca hotii sa se comporte ca Robin Hood si sa dea obiectele furate persoanelor care au nevoie de ele. E foarte trist, dar asta e fiinta umana, din pacate. Oricum, voi cei care ati luat pantofii fiicei mele si bijuteriile mele aveti o inima rea si veti plati pentru asta", a scris partenera de viata a lui Ribery, cu care francezul s-a casatorit in 2002 si cu care are 5 copii.

  • Sotia lui Franck Ribery, reactie SOC dupa ce hotii i-au scotocit sertarul cu LENJERIE INTIMA. Sper sa fie Robin Hood! Veti plati pentru asta

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!