Se mai întoarce la Dinamo? Ce post e gata să-i ofere Lotito lui Ștefan Radu la Lazio

Stefan Radu Dinamo Lazio Italia Ștefan Radu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 09:15
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 09:15

Chiar dacă și-a anunțat retragerea din fotbal, Ștefan Radu (36 de ani) e chemat la Dinamo, clubul care l-a lansat și la care a făcut junioratul.

Ovidiu Burcă ar fi convins că revenirea lui Radu la echipă ar avea un impact uriaș asupra tinerilor din lotul lui Dinamo, dar cu toate acestea șansele ca această mutare să se realizeze par să fie destul de mici.

Ce post i-a oferit Lotito lui Ștefan Radu. Burcă speră: ”Eu cred că e posibil”

Radu a luat decizia de a-și încheia cariera încă din anul 2022, iar Lazio îl vrea pe un post-cheie în organigrama clubului. 

Chiar dacă s-a zvonit că președintele Claudio Lotito ar fi gata să-i ofere un post în Centrul de Copii și Juniori, The Laziali scrie că omul care decide totul la Lazio este gata să-i ofere postul de manager în club, ocupat până în 2021 de Angelo Peruzzi (53 de ani).

„Sunt la curent cu aceste informaţii. Nu aş vrea să mă entuziasmez foarte tare. Nici nu vreau să îmi imaginez ce impact ar avea venirea lui Ştefan Radu astăzi la Dinamo. Au fost câteva discuţii. Să spunem că au fost discuţii neoficiale purtate de oficiali. 

Eu cred că este posibil transferul lui Radu. Eu cred că e posibil. Nu vreau să creez o stare de aşteptare, dar dacă există 1% şanse noi vom lupta pentru ele”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Cifrele lui Ștefan Radu: 15 ani și două recorduri la Lazio!

Ștefan Radu a jucat la Dinamo un an și jumătate, între iulie 2006 și ianuarie 2008, până când a fost cumpărat de Lazio cu 5 milioane de euro. În perioada petrecută în „Groapă” a adunat 77 meciuri în toate competițiile. 

Cu formație alb-roșie a câștigat toate cele trei trofee interne: campionatul, Cupa și Supercupa. 

Ștefan Radu își încheie cariera cu 427 de meciuri în tricoul lui Lazio, lider all-time la acest capitol. Dintre acestea, 349 au fost în Serie A, un alt record pentru fundașul român.

Legenda lui Lazio urmează acum să ocupe o poziție în cadrul uneia dintre grupele de juniori ale clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!