Italia

Liniște, vorbește Ronaldo! Mesajul dur al starului portughez după ce s-a scris că pleacă de la Juventus

Atacantul a ieșit din silenzio-stampa.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 22:39
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 22:45

Sezonul slab făcut de Juventus, care l-a avut pe bancă pe unul dintre cei mai slabi tehnicieni din istoria ei, Andrea Pirlo, a fost pus și în seama lui Cristiano Ronaldo, în ciuda faptului că atacantul a fost omul care a adus cele mai multe puncte cu golurile sale unei echipe din top 5 campionate.

În ultimele zile s-a scris în presă că Ronaldo ar putea ajunge la PSG, Real Madrid sau Macnhester City, iar răspunsul acestuia nu s-a lăsat așteptat, acuzând o lipsă de respect la adresa sa.

  • Liniște, vorbește Ronaldo! Mesajul dur al starului portughez după ce s-a scris că pleacă de la Juventus

"Oricine mă cunoaște este conștient de cât de concentrat sunt pe munca mea. Mai puțină vorbă și mai multă acțiune, acesta a fost motto-ul meu încă de la începutul carierei. Totuși, având în vedere tot ce s-a spus și scris recent, trebuie să-mi expun poziția.

Pe lângă lipsa de respect față de mine ca om și ca jucător, este vorba despre modul frivol în care viitorul meu este expus în presă este lipsit de respect față de toate cluburile implicate în aceste zvonuri, dar și față de jucătorii și staff-ul acestora. Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. A fost înregistrată. În cuvinte și în cifre, în trofee, în recorduri și în titluri.

Este în muzeul de la Stadionul Bernabeu și mințile fiecărui fan al acestui club. Pe lângă ce am reușit, îmi aduc aminte că în acești nouă ani am avut o relație profundă de respect și afecțiune cu fanii clubului, pe care o am și acum și pe care o voi avea mereu. Sunt convins că fanii adevărați ai lui Real Madrid vor continua să mă păstreze în inimile lor, așa cum și eu îi voi avea în a mea.

Pe lângă cel mai precedent episod din Spania, au existat frecvent știri și povești care m-au asociat cu o serie de cluburi din țări diferite, însă nimeni nu a fost vreodată preocupat să încerce să afle adevărul. Rup acum tăcerea pentru a vă spus că nu le pot permite oamenilor să se joace cu numele meu.

Rămân concentrat asupra carierei mele și asupra muncii mele, sunt pregătit pentru toate provocările care vor urma. Orice altceva? Doar discuții", a scris Cristiano Ronaldo, pe https://www.instagram.com/p/CSr6U6agU4_/.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies