Lionel Messi Angel Di Maria Cristiano Ronaldo PSG Franta

"Ronaldo și-ar da viața să fie aici, dar l-au luat pe Messi". O vedetă de la PSG, elogiu pentru starul argentinian 

Venirea lui Lionel Messi la PSG a strârnit numeroase reacții în fotbalul internațional. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 12:57
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 13:18

În pauza dintre sezoane, PSG a făcut o serie de achiziții importante, printre care Donnarumma, Sergio Ramos, Gigi Wijnaldum, Achraf Hakimi și Danilo Pereira, lor adăugându-se și Lionel Messi. 

Potrivit presei din spania, patronii clubului nu renunță la ideea de a realiza o echipă stelară, iar următoarea lor țintă ar fi Cristiano Ronaldo care, în 2022, își încheie contractul cu Juventus. 

Angel Di Maria, jucător care a fost coleg cu starul portughez la Real Madrid, a vorbit pentru Marca despre campania de transferuri de la PSG, despre decizia de a-l aduce pe Messi, dar și despre posibilitatea de a-l aduce și pe Ronaldo pe Parc des Princes. 

"Cristiano Ronaldo și-ar da viața să fie aici. Calitatea și cantitatea jucătorilor de la PSG sunt unice la acest moment. Nu se întâmplă des așa ceva și cei mai buni fotbaliști mereu vor dori să fie alături de cei mai buni. ristiano și-ar dori să fie aici, dar l-au transferat pe Messi și este mai bine așa.

Messi este de pe o altă planetă. Arunci o piatră spre el și o oprește. N-am mai văzut niciodată așa ceva. Am jucat cu Ronaldo, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Ibrahimovic, Benzema, Bale și niciodată nu am văzut așa ceva. Este unic", a declarat Di Maria, potrivit marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!