Legendarul Paolo Maldini s-a intalnit cu "Pantera neagra"! I s-a luminat fata cand a vazut-o pe cea mai sexy jurnalista sportiva

Legendarul Paolo Maldini s-a intalnit cu "Pantera neagra"! I s-a luminat fata cand a vazut-o pe cea mai sexy jurnalista sportiva

Cu ocazia meciului Lazio - AC Milan (0-3), fostul mare fotbalist a avut ocazia sa schimbe cateva vorbe cu faimoasa Diletta Leotta.

Sexy-prezentatoarea postului DAZN are parte de o perioada extrem de aglomerata, fiind nevoita sa tina ritmul etapelor Serie A care disputa la foc automat. Sambata, Diletta s-a aflat pe "Olimpico", de unde a transmis pe viu esecul usturator al lui Lazio, 0-3 acasa cu AC Milan, rezultat care o avantajeaza pe Juventus in cursa pentru titlu.

Printre persoanele VIP cu care a discutat Diletta Leotta s-a numarat si Paolo Maldini (52 de ani), fundasul de legenda al celor de la AC Milan, in prezent director sportiv la gruparea "diavolilor". Intalnirea celor doi a fost una scurta, dar plina de intensitate, Maldini schitand un zambet larg, probabil de admiratie, atunci cand a vazut-o in carne si oase pe cea mai "hot" jurnalista de sport din lume.

Ca de obicei, Diletta Leotta s-a imbracat elegant si sexy in acelasi timp, ea optand acum pentru o costumatie neagra, din cap pana-n picioare, intr-un contrast perfect cu parul blond al italiencei. Ulterior, Diletta a purtat si o a doua tinuta, inlocuind negrul cu rozul.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia de COVID-19 atinge un nou prag psihologic. Peste 20 de milioane de infectări la nivel global
BRAT