Lionel Messi Barcelona Inter Transfer Italia Inter pregateste o OFERTA-SOC pentru Messi! Cum vor sa-l convinga sa-i fie adversar lui Cristiano Ronaldo in Serie A!

Inter pregateste o OFERTA-SOC pentru Messi! Cum vor sa-l convinga sa-i fie adversar lui Cristiano Ronaldo in Serie A!

Lionel Messi este aproape de finalul contractului cu Barcelona, iar argentinianul nu a semnat inca prelungirea intelegerii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2020, 23:01
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2020, 23:06

El nu duce lipsa de oferte, cei mai determinati sa-l transfere pe superstarul catalanilor fiind cei de la Inter. Oficialii italienilor ii pregatesc un contract pe 4 ani, in care Messi ar putea castiga 260 de milioane de euro. Asta inseamna 65 de milioane anual, mai mult decat primeste in prezent la Barcelona (mai putin de 50 de milioane). 

Potrivit Gazzetta dello Sport, Inter va trimite oferta daca argentinianul nu isi prelungeste contractul pe Camp Nou, care trebuie sa se incheie in iulie 2021. 

Antrenorul Antonio Conte a punctat recent ca acest transfer este aproape imposibil, spunand: "Este mai usor sa muti Domul din Milano decat sa-l aduci pe Messi la Inter." 

Aceasta afirmatie a avut la baza si declaratia presedintelui Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, care este convins ca Messi isi va incheia cariera in La Liga. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!