FOTO Decizie fără precedent luată de AC Milan după ce Olivier Giroud a intrat în poartă și a devenit erou

AC Milan Olivier Giroud Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 17:43
Data actualizarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 17:42

Olivier Giroud (37 de ani) a fost eroul lui AC Milan în meciul cu Genoa, câștigat de echipa sa dramatic, scor 1-0.

Intrat pe teren în minutul 66, Giroud nu a reușit să marcheze, însă în minutul 90+9 a intrat în poarta echipei sale, după ce goalkeeper-ul Mike Maignan a fost eliminat pentru un fault dur, iar oaspeții nu mai aveau nicio schimbare la dispoziție.

AC Milan vinde tricouri de portar cu numele lui Giroud

Giroud a luat tricoul și mănușile de la Maignan și a avut o intervenție decisivă la o ocazie de gol a lui George Pușcaș. AC Milan a ținut să marcheze momentul și a dat startul unei campanii inedite de marketing.

Clubul de pe San Siro a decis să scoată la vânzare tricouri de portar cu numele lui Giroud și numărul 9. Fanii vor avea ocazia să achiziționeze un tricou de colecție pentru câteva zile.

"Sâmbătă, Olivier Giroud a scris istorie intrând în poartă cu mult curaj la meciul cu Genoa. Am decis să sărbătorim performanța sa și am inclus pe site-ul nostru, la secțiunea destinată portarilor, tricoul său", a transmis AC Milan, potrivit RMC Sport.

Internauții au început să râdă de Andre Onana, comparându-l cu Olivier Giroud

Intervenția lui Giroud a dat startul la glume pe internet, după startul dezastruos de care a avut parte Andre Onana în poarta lui Manchester United.

Fostul goalkeeper de la Inter a gafat în majoritatea meciurilor disputate de „diavolii roșii”, încasând goluri ușor. Onana are un singur meci fără gol primit în campionat, asemenea lui Olivier Giroud, după cum au remarcat și fanii. 

„După ce am văzut astea două clipuri pot confirma că Giroud este un portar mai bun decât Onana”, „Intervenția lui Olivier Giroud este mai bună decât cariera lui Onana la Manchester United”, „Giroud ca portar e mai bun decât Onana”, „Cum le explic copiilor că Giroud are mai multe clean sheet-uri în octombrie decât Onana?”, sunt câteva dintre comentariile de pe Twitter. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!