Cristiano Ronaldo Arabia Saudita juventus Serie A Italia Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo o falimentează pe Juventus. Cum blochează portughezul veniturile italienilor?

Clubul Juventus Torino, pedepsit în trecut pentru gestionarea malițioasă a veniturilor, încearcă să scape de datoriile uriașe pe care le are.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 14:28
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 14:26
Din articol

Gruparea din Piemont are în prezent datorii de 239 de milioane de euro. Prin noul proiect bugetar, încă neaprobat de direcțiune, italienii vor să reducă pierderile cu 100 de milioane de euro, până la -115 milioane.

Dosarul ”Ronaldo”

Cristiano Ronaldo s-a alăturat torinezilor în vara lui 2018. Portughezul a petrecut trei ani în Piemont, unde a reușit să înscrie de 98 de ori. În primele două sezoane din cele trei petrecute la Torino, Cristiano Ronaldo a ridicat de două ori desupra capului trofeul Scudetto.

Atacantul portughez în vârstă de 38 de ani se află în acest moment într-un proces juridic împotriva lui Juventus. Câștigătorul Euro 2016 i-a dat în judecată, deoarece conducerea italiană nu i-ar fi plătit portughezului 19.5 milioane de euro, echivalentul salariului pentru 4 luni, scrie gazetta.it

Juventus Torino se află în acest moment pe locul secund în Serie A, la două puncte de liderul Inter Milano. După un sezon dezastruos, în care au încheiat doar pe locul șapte, torinezii au fost excluși din Conference League ca urmare a încălcării play-off-ului financiar. Din acest motiv, pe lângă cedarea locului de UECL Fiorentinei, echipa din Piemont trebuie să plătească o amendă de 10 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!