Cristiano Ronaldo a INFURIAT 65.000 de oameni! Explicatia data de Juventus dupa TEAPA lui CR7, contrazisa chiar de acesta pe net

Cristiano Ronaldo a INFURIAT 65.000 de oameni! Explicatia data de Juventus dupa TEAPA lui CR7, contrazisa chiar de acesta pe net

Juventus risca o amenda importanta.

Peste 65.000 de oameni s-au strans pentru partida amicala pe care Juventus a jucat-o vineri pe stadionul olimpic din Seul, platind sume importante pentru bilete, cererea fiind uriasa! Speranta de a-l vedea insa pe Cristiano Ronaldo pe teren a fost insa spulberata!

Desi Juventus a semnat un contract prin care Ronaldo trebuia sa fie timp de 45 de minute pe teren in partida amicala contra starurilor din prima liga din Coreea, Ronaldo a refuzat sa intre pe teren, motivand ca este obosit! Oboseala nu a durat prea mult - Juventus a plecat imediat spre casa dupa partida, iar Ronaldo a postat a doua zi pe Instagram Stories un clip in care se antrena la sala de forta alaturi de mesajul "e bine sa fii acasa".

Cei de la Juventus au anuntat ca Ronaldo a avut probleme musculare si de aceea nu a jucat, insa campioana Italiei risca oricum sa piarda suma incasata pentru acest meci amical din cauza absentei lui Ronaldo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies