Italia

Asteptarea a luat sfarsit! A fost anuntat primul meci al lui Cristiano Ronaldo in tricoul Juventus: cand va juca in fata propriilor fani

Juventus a reusit cea mai spectaculoasa mutare a verii: l-a luat pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid pentru 105 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iulie 2018, 17:42
Data actualizarii: Vineri 27 Iulie 2018, 17:48

Fanii italieni au luat-o razna dupa anuntul oficial al transferului si abia asteapta primul meci al portughezului in tricoul echipei lor. Cristiano Ronaldo a primit o vacanta prelungita dupa ce a participat cu nationala Portugaliei la Campionatul Mondial, astfel ca nu joaca alaturi de Juventus in cantonamentul din Statele Unite ale Americii.

Fanii lui Juventus vor putea insa sa-l vada la treaba pe Ronaldo in chiar prima etapa din noul sezon de Serie A. Potrivit informatiilor din presa italiana, Cristiano Ronaldo va debuta pentru Juventus in meciul cu chievo din prima etapa, partida programata pentru weekend-ul 18-19 august.

Primul meci pentru Cristiano Ronaldo in fata suporterilor lui Juventus va fi in etapa a doua, intr-un meci de gala: confruntarea cu Lazio.

Modifică setările cookies