El este adevaratul INLOCUITOR al lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid! Surpriza pregatita de Lopetegui: cine devine numarul 1 dupa plecarea lui CR7

El este adevaratul INLOCUITOR al lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid! Surpriza pregatita de Lopetegui: cine devine numarul 1 dupa plecarea lui CR7

Cum transferul lui Eden Hazard s-a complicat, Julen Lopetegui a decis sa-si bazeze jocul ofensiv pentru sezonul viitor pe Gareth Bale!

Erou in finala UEFA Champions League cand a marcat 2 goluri desi a inceput partida ca rezerva, Gareth Bale anunta dupa partida de la Kiev ca ia in calcul o plecare de la Real Madrid. Relatia cu Zinedine Zidane nu era cea mai buna si statutul sau la club il nemultumea.

Doua luni mai tarziu, Bale nu mai ia in calcul sa plece de la Real Madrid. Plecarea lui Cristiano Ronaldo si venirea lui Julen Lopetegui in locul lui Zidane a schimbat total situatia. Conform celor de la Marca, Lopetegui s-a hotarat sa-l foloseasca pe Gareth Bale ca inlocuitor natural al lui Ronaldo.

Bale urmeaza sa joace mai avansat ca pana acum, pe pozitia lasata libera de Ronaldo, in tandem cu Karim Benzema sau un alt atacant daca francezul ajunge pana la urma la Napoli. Spaniolii scriu ca Lopetegui este convins ca Bale este cel care poate sa il faca uita pe Ronaldo si ii va oferi libertate totala galezului in atacul Realului.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies