"Va spun cu mana pe inima: nu i-am facut nimic romancei!" Cum se apara Szimonetta in presa maghiara dupa accidentarea lui Neagu

Cristina Neagu Cristina Neagu accidentare cristina neagu accidentare euro 2018 Cristina Neagu accidentare european romania euro 2018 Handbal "Va spun cu mana pe inima: nu i-am facut nimic romancei!" Cum se apara Szimonetta in presa maghiara dupa accidentarea lui Neagu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Decembrie 2018, 15:09
Data actualizarii: Joi 13 Decembrie 2018, 15:13

E sezon incheiat pentru Cristina Neagu.

Neagu s-a accidentat in minutul 52 al meciului cu Ungaria, a parasit terenul pe targa, iar in aceasta dimineata a aflat verdictul medicilor: ruptura de ligamente incrucisate si minimum 6 luni de pauza.

Planeta Szimonetta, jucatoarea maghiara care s-a aflat in contact direct cu Neagu la faza accidentarii, sustine ca nu este vinovata pentru accidentarea suferita de cea mai buna marcatoare din istoria Campionatului European.

Szimonetta a vorbit pentru presa din tara sa si a declarat ca nu a impins-o pe Neagu si nu este raspunzatoare pentru situatia in care se afla starul lui CSM.

"Nu am simtit ca am impins-o, doar am talonat-o. M-am simtit foarte rau. Dar am revazut faza si spun, cu mana pe inima, ca nu i-am făcut nimic romancei", a declarat Szimonetta in presa maghiara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!