Cristina Neagu adi vasile jo 2024 neagu nationala Handbal

Adi Vasile anunță revenirea căpitanului Cristina Neagu la națională: ”Cu ea în lot ne gândim la JO 2024!”

Cristina Neagu, inter la CSM, se retrăsese temporar de la națională. Ea nu a făcut parte din lotul tricolorelor la CM din decembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 11:26
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 13:22

Anul a început cu vești bune pentru antrenorul naționalei de handbal a României, Adi Vasile. După ce a fost reconfirmat selecționer de membrii Comisiei Tehnice a FRH, acesta a aflat că se va putea baza în 2022 pe căpitanul „tricolorelor”.

Cea mai bună handbalistă a lumii a făcut o pauză de un an de la echipa națională, dar la finalul acestei luni va răspunde pozitiv convocării pentru „dubla” cu Danemarca.

„Am făcut pașii corecți în absența Cristinei, nivelul nostru o să crească având-o acum înapoi. Mă bucură reîntoarcerea Cristinei la echipa națională și de acum încolo trebuie să muncim să ne calificăm la JO de la Paris”, a spus Adrian Vasile, selecționerul naționalei feminine de handbal a României, potrivit sportsnet.ro.

România are un început de an competițional de foc, cu meciuri din preliminariile CE 2022, iar primul adversar este Danemarca, formație pe care o întâlnim în dublă manșă, prima dată la Mioveni, la începutul lui martie.

„Îmi plac provocările și adversarii puternici, nu există scurtături către vârful piramidei. Danemarca este foarte puternică, vine din spate această echipă și va fi o forță în următorii ani, au jucătoare cu experiență internațională și vârstă bună. Nu există motivație mai bună decât să-i bați pe cei mai buni”, a mai spus Adrian Vasile, selecționerul naționalei feminine de handbal a României.

Modifică setările cookies