CSM București - Bietigheim 31-28. "Tigroaicele" bat la ușa 'sferturilor' Ligii Campionilor la handbal feminin

Handbal Cristina Neagu, jucătoare la CSM București/sursa foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 18:07
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 18:36

CSM București - Bietigheim 31-28, în etapa a 13-a din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. 

Campioana CSM Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia SG BBM Bietigheim, scor 31-28 (17-10), în penultima etapă din grupa A a Ligii Campionilor. CSM rămâne pe locul 3. Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 6 goluri, Arntzen 5, pentru CSM, respectiv Doll 5, Kudlacz 5, pentru echipa oaspete.

 

  • Cristina Neagu

În etapa a XIII-a s-au mai jucat partidele dintre Buducnost – Odense 17-33 şi DVSC Debrecen – Gyor 29-28, ultima confruntare a rundei fiind între Brest – IK Savehof. În pofida înfrângerii neaşteptate, Gyor rămâne lider, cu 22 puncte, urmată de Odense, cu 19, şi de CSM, cu 17 puncte.

CSM București - Bietigheim 31-28 (17-10)

Final în Sala Dinamo!

Min.49 CSM București - Bietigheim 24-21 Arntzen marchează pentru CSM București.

Min.43 CSM București - Bietigheim 22-19 Dindiligan marechează cu sânge rece din extremă. Glauser face minuni în poarta campioanei României. 

A început repriza a doua!

PAUZĂ în Sala Dinamo

Min.30 CSM București - Bietigheim 17-10

Min.24 CSM București - Bietingheim 15-10 Dindiligan nu iartă de pe extremă, în uralele celor 2.000 de spectatori prezenți în Sala Dinamo. 

Min.18 CSM București - Bietigheim 11-8 Arntzen duce avansul la patru lungimi.

Min.8 CSM București - Bietigheim 5-2 Ostergaard marchează!

Min.6 CSM București - Bietigheim 3-1 Neagu înscrie al doilea său gol, Kobylinska majorează avansul elevelor lui Adi Vasile, printr-o aruncare înșelătoare.

Min.3 CSM București - Bietigheim 1-1 Neagu deblochează tabela!

START! A început meciul din Sala Dinamo! 

Echipa lui Adi Vasile e obligată să câștige ultimele două partide din Grupa A a Ligii Campionilor, cel de azi, de la Sala Dinamo cu Bietigheim și Odense, partidă programată în deplasare, pentru a urca pe locul 2 în serie. 

Locul al doilea în Grupa A le permite Cristinei Neagu și colegelor sale să-și asigure calificarea directă în sferturile de finală.

CSM București ocupă locul 3 în grupă. "Tigroaicele" și Bietigheim s-au întâlnit de șapte ori în Liga Campionilor. Trei partide s-au încheiat cu victoria bucureștencelor, două le-au pierdut fetele de la CSM, iar o întâlnire s-a încheiat la egalitate. 

În ultimul meci din Liga Florilor, transmis în direct de Pro Arena și VOYO, CSM București a fost învinsă în Sala Giulești, scor 28-30 de marea rivală Rapid București. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!