Brugge a ratat de 2 ori același penalty, în meciul cu Porto: Diogo Costa a apărat 3 penalty-uri consecutive în UCL

Liga Campionilor Club Brugge Diogo Costa FC Porto Grupe
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 08:30
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 08:40

FC Porto a scăpat neatinsă de cele două penalty-uri executate de Club Brugge, în startul reprizei secunde. 

Club Brugge a ratat o șansă uriașă în meciul cu FC Porto, disputat pe teren propriu în etapa a cincea a Grupei B a Ligii Campionilor. 

Învinsă cu 4-0 de gruparea lusitană, formația belgiană rămâne lider în grupa care a eliminat-o pe Atletico Madrid din competiție însă și cu un regret enorm, după două penalty-uri ratate, în partida cu portughezii. 

La 23 de ani, Diogo Costa a apărat 3 penalty-uri în 3 meciuri consecutive, în Liga Campionilor

Un fault necerut de situație, comis după un corner de Carmo asupra lui Mechele a condus la o lovitură de unsprezece metri acordată gazdelor, în minutul 50 al partidei. Doar că Vanaken a tras pe jos, previzibil pentru Diogo Costa, care a parat penalty-ul, sărind în dreapta sa.

Arbitrul Michael Oliver a ordonat, secunde mai târziu, repetarea penalty-ului, din cauza jucătorilor echipei oaspete care au intrat în careu înainte de momentul executării.

Gest halucinant comis de Carmo: a oferit gratuit un penalty adversarilor

Brugge a schimbat executantul, dar nici Lang Nao nu a reușit să îl păcălească pe Diogo Costa, portarul de 23 de ani al portughezilor ajungând la 3 penalty-uri consecutive apărate în 3 meciuri de Champions League - 4, tehnic vorbind, întrucât Costa a apărat două penalty-uri în meciul cu Brugge. 

Taremi, cu o dublă, Evanilson și Eustaquio au înscris pentru Porto, în deplasarea de la Brugge, urmând ca liderul grupei să fie stabilit în ultima etapă, când Brugge se deplasează în Germania, pentru duelul cu Bayer Leverkusen, în timp ce FC Porto va încerca să câștige grupa în defavoarea unei grupări Atletico Madrid care își va dori să prindă un loc în primăvara europeană. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!