Benny Adegbuyi, pregatiri intense in Olanda pentru piramida Glory 62 Roterdam

Benny Adegbuyi, pregatiri intense in Olanda pentru piramida Glory 62 Roterdam

Principalul favorit la castigarea potului de 150 mii dolari e sportivul roman.

Aflat in Olanda cu familia lui, Benny se antreneaza din greu pentru a fi castigatorul piramidei de pe 8 decembrie. Romanul se antreneaza de mai bine de 2 ani in cadrul clubului Superpro Sportcenter sub indrumarea lui Dennis Krauweel, avandu-l ca principal partener de antrenament pe Rico Verhoeven dar si Aalviar Lima, Max van Gelder.

Sursa foto: Facebook Benny Adegbuyi

Programul lui Benny e foarte incarcat acum, ziua incepe cu antrenamentul de Kick-box la intensitate maxina si se incheie in sala de forta. Principalul adversar din 8 decembrie e Jamal Ben Saddik dar si Guto Inocente, cel care la invins pe Benny printr-o decezie dubioasa in Glory 43 New York.

In pauzele dintre antrenamente, sportivul isi petrece timpul liber alaturi de familia lui, mai cu seama alaturi de baietelul lui Patrick. Familia a venit in Olanda pentru ai oferi suportul moral necesar la cel mai important turneu din cariera de luptator a lui Benny.

O noutate majora cu care Adegbuyi surprinde publicul la aceasta gala, reprezinta noua lui piesa de intrare in ring, (ADEGBUYI - Let,s Get It), compusa de verisorul sau din S.U.A

VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies