Xabi Alonso Bayer Leverkusen Bundesliga Champions League Germania

OFICIAL Xabi Alonso, antrenor direct în UEFA Champions League! Spaniolul a semnat un contract pe doi ani 

Xabi Alonso s-a înțeles cu Beyer Leverkusen, iar pentru următorii doi ani va fi noul antrenor al echipei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 21:08
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 21:08

Eșecul cu Porto, 0-2, din runda a treia din UEFA Champions League i-a fost fatal lui Gerardo Seoane (43 ani). Bayer Leverkusen a anunțat oficial că a renunțat la serviciile elvețianul, iar în locul acestuia a fost numit principal Xabi Alonso (40 ani). 

„Bayer Leverkusen și Gerardo Seoane au mers pe drumuri separate. Campionul mondial și european, Xabi Alonso, a devenit noul antrenor”, este comunicatul oficial emis de Bayer Leverkusen. 

Xabi Alonso, antrenor direct în UEFA Champions League 

Fostul închizător a semnat un contract valabil două sezoane și va avea o misiune dificilă în Bundesliga. După 8 etape, Bayer Leverkusen ocupă locul 17, penultimul în clasament, cu doar 5 puncte și un golaveraj de -7. 

Situația nu este roz nici în UEFA Champions League. În Grupa B, liderul surprinzător este Club Brugge, cu 9 puncte după primele 3 meciuri. Porto, Leverkusen și Atletico Madrid au câte 3 puncte. 

Xabi Alonso se află la a treia experiență în calitate de antrenor. Până acum a pregătit grupa de juniori a lui Real Madrid și a fost tehnicianul echipei secunde a lui Real Sociedad. 

Modifică setările cookies