VIDEO EXCLUSIV ”Pepita” de 2 miliarde de euro de la Bayer Leverkusen! La 20 de ani, are 17 goluri și 19 pase decisive în acest sezon

florian wirtz Bayer Leverkusen Fernando Carro Real Madrid Xabi Alonso Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 10:11
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 10:17

Echipa antrenată de Xabi Alonso și-a asigurat deja titlul de campioană în Bundesliga.

Invincibila Bayer Leverkusen a devenit deja campioana Germaniei, iar un rol important în succesul din acest sezon al trupei lui Xabi Alonso îl are mijlocașul ofensiv Florian Wirtz.

În vârstă de 20 de ani, el a înscris în acest sezon 17 goluri și a oferit și 19 pase decisive, în cele 43 de partide jucate în toate competițiile (Bundesliga, cupa Germaniei și Europa League).

Decarul Wirtz este dorit acum de Real Madrid, iar boss-ul lui Leverkusen, spaniolul Fernando Carro (CEO al grupării), a explicat recent pentru nemții de la ZDF:

”Am făcut o greșeală (n.r. - atunci când a zis că prețul de pornire pentru un transfer al lui Wirtz ar fi de 150 de milioane de euro). De fapt, Florian este de neprețuit.

Dacă ar fi fost la FC Barcelona sau la Real Madrid, aș fi vorbit de 1 miliard sau de 2 miliarde de euro!

Noi ne dorim să-i păstrăm pe toți jucătorii, îmi aduc aminte cum purtam discuții cu unii fotbaliști, care doreau să plece pentru a câștiga trofee. Acum nu mai poate fi adus acest argument”.

Florian Wirtz și compania, neînvinși în Europa League, unde sunt calificați în semifinale

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!