Werder Bremen Bundesliga drona Hoffenheim Germania

Noua metoda de SPIONAJ in fotbal! Ce a facut un club din Bundesliga: "Nu e ILEGAL!" Politia a fost alertata

Politia a fost alertata in urma incidentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Decembrie 2018, 18:20
Data actualizarii: Vineri 21 Decembrie 2018, 18:21

Cei de la Werder Bremen au recunoscut public si si-au cerut scuze dupa ce au folosit o drona pentru a incerca sa filmeze antrenamentul celor de la Hoffenheim inainte de duelul direct din campionat, incheiat cu scorul de 1-1. Managerul general al clubului, Frank Baumann, a recunoscut ca Werder s-a aflat in spatele incidentului.

"Werder Bremen a dus pentru putin timp o drona la antrenamentul de marti al celor de la TSG Hoffenheim. Acest lucru a fost in urma unei conversatii intre Baumann, antrenorul Kohfeldt si angajatii departamentului de analiza" au recunoscut cei de la Werder intr-un comunicat pe site-ul oficia.

Baumann si-a asumat raspunderea pentru incident si si-a cerut scuze intr-o conferinta de presa ce a avut loc astazi: "Am discutat totul intern. Imi asum responsabilitatea. Daca actiunea noastra a dus la o instabilitate pe terenul de antrenament al celor de la Hoffenheim, ne cerem scuze pentru asta.

O drona a zburat pentru o perioada scurta, insa nu a trecut peste terenul de antrenament in timp ce jucatorii erau prezenti. Nu a existat nicio amenintare. Totul a fost rezolvat cu cei de la Hoffenheim. Nu am facut nimic ilegal, asta ar insemna sa ne incalcam principiile. Le cerem scuze celor de la Hoffenheim daca incidentul i-a nelinistit" a declarat Baumann.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!