Franta

PSG, echipă 'stelară' după venirea lui Leo Messi! Cum ar putea arăta 'primul 11' al lui Pochettino 

Paris Saint-Germain va anunța oficial transferul lui Messi în cursul zilei de miercuri. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 20:39
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 20:48

Francezii au început deja să dea indicii legate de transferul lui Leo Messi, care s-a despărțit de Barcelona după 21 de ani. Argentinianul vine din postura de jucător liber de contract și va avea un salariu de 34 de milioane de euro, după cum a informat presa internațională. 

Jucătorul a călătorit la Paris în cursul zilei de marți, urmând să fie anunțat miercuri. Aducerea lui Messi s-a „simțit” deja pe rețelele de socializare, numărul de urmăritori ai lui PSG crescând considerabil. 

  • PSG, echipă 'stelară' după venirea lui Leo Messi! Cum ar putea arăta 'primul 11' al lui Pochettino

PSG a realizat mutări importante în această vară, precum Donnarumma, Wijnaldum, Achraf și Sergio Ramos, cărora li s-a alăturat Messi. Astfel, Mauricio Pochettino va fi pus în fața unei mari provocări în ceea ce privește echipa de start, având în lot nume cu greutate.

Cotidianul Marca a realizat două „simulări” ale unui posibil 'prim 11' pe care l-ar putea alinia antrenorul, în funcție de sistemul de joc pe care l-ar alege. 

În cazul în care alege să joace cu un sistem 3-4-3, echipa de start a lui Pochettino ar putea arăta astfel: Donnarumma - Kimpembe, Ramos, Marquinhos - Di Maria, Verrati (Ander Herrera), Wijnaldum, Hakimi - Neymar, Mbappe, Messi

Dacă alege să joace în formula preferată, 4-3-3, atunci Hakimi ar fi retras în linia de apărare: Donnarumma - Kimpembe, Ramos, Marquinhos, Hakimi - Verratti (Ander Herrera), Paredes, Wijnaldum - Neymar, Mbappe, Messi

Modifică setările cookies