Asteptarea a luat sfarsit! Donnarumma si-a ales destinatia! Detaliile contractului cu noul sau club

Gianluigi Donnarumma AC Milan PSG Franta Asteptarea a luat sfarsit! Donnarumma si-a ales destinatia! Detaliile contractului cu noul sau club
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Iunie 2021, 11:49
Data actualizarii: Sambata 12 Iunie 2021, 12:07

PSG si-a asigurat un nou portar.

Contractul lui Donnarumma cu AC Milan expira la finalul acestui luni, dar portarul le-a comunicat deja oficialilor ca nu va continua pe San Siro, iar conducatorii clubului s-au conformat si l-au adus pe Mike Maignan de la Lille.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Donnarumma se va transfera la PSG, urmand sa semneze o intelegere valabila pana in 2026.

"Gianluigi Donnarumma la Paris Saint-Germain, in curand! S-au inteles la nivel verbal, avocatii lucreaza la contract. Va semna pana in 2026.

PSG planifica sa faca vizita medicala chiar in cantonamentul Italiei, zilele urmatoare" este mesajul postat pe Twitter de Fabrizio Romano.

Donnarumma a ales sa se desparta de AC Milan dupa 6 sezoane. Pana la 22 de ani, portarul a adunat 251 de meciuri pentru echipa de pe San Siro, castigand un singur trofeu, Supercupa italiei, in 2017. La PSG, internationalul italian se va duela pentru un post de titular cu Keylor Navas.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!