Christophe Galtier PSG Franta

Christophe Galtier, ținta ironiilor în vestiarul lui PSG! Cum este poreclit de starurile de pe Parc des Princes

La începutul lunii iulie 2022, Christophe Galtier a fost prezentat în funcția de antrenor la PSG

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:29
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:54

Considerat speranța campioanei din Ligue 1 pentru a-i ajuta să cucerească Champions League, tehnicianul francez nu a reușit să se impună pe Parc des Princes și nici să-și îndeplinească obiectivele stabilite.

PSG a fost eliminată pentru al doilea an consecutiv în optimile de finală ale competiției europene, în campionat a suferit numeroase înfrângeri, iar în Cupa Franței a fost eliminată de Olympique Marseille. 

Romain Molina a explicat că starurile de la PSG nu îl respectă pe tehnicianul francez, spunând despre el că: "Parcă e un profesor de educație fizică".

Potrivit dezvăluirilor aceleiași surse, Christophe Galtier a avut un discurs incredibil la pauza meciului din Cupa Franței, cu Olympique Marseille, pierdut cu scorul cu 2-1: "OK, băieți! Păstrați-vă calmul, sunteți mai buni decât ei! Trebuie să-l găsiți pe Neymar, trebuie să-l găsiți pe Messi. Și rămâneți în formulă compactă la mijlocul terenului".

Christophe Galtier, în pericol să fie dat afară
 

Într-un interviu pentru PSG TV acordat jurnalistei Ambre Godillon, Christophe Galtier a fost foarte combativ, în ciuda poziției sale precare la echipa pariziană, care deja se gândește la înlocuitorii de pe banca tehnică.

"Vrem să fim echipa perfectă! Acum încercăm să depășim dezamăgirea din Champions League și să câștigăm titlul cu numărul 11, ceea ce ar reprezenta un record în Ligue 1. 

Noi știm cât de dificil este să devii campion în Franța, dar aceasta este ținta noastră", a spus Galtier.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!