Marius Sumudica CFR Cluj Fotbal intern

„Poate i-a plăcut tunsoarea lui!” Reacție acidă a lui Șumudică atunci când a fost întrebat de transferurile de la CFR 

CFR Cluj a remizat la Erevan, într-un duel cu Pyunik, 0-0, din preliminariile UEFA Champions League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 10:01
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 10:01

Campioana României s-a duelat cu câștigătoarea campionatului din Armenia, în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League. Elevii lui Dan Petrescu au remizat surprinzător, în fața unui adversar mult inferior.

„Poate i-a plăcut tunsoarea lui!” Reacție acidă a lui Șumudică atunci când a fost întrebat de transferurile de la CFR 

Meciul a reprezentat prima prestație oficială a noilor transferuri ale lui Dan Petrescu. Jucătorii ce au impresionat în meciurile amicale nu au reușit însă să se ridice la nivelul partidei, având evoluții șterse. Marius Șumudică, fostul antrenor de la CFR Cluj, a analizat situația lotului lui Dan Petrescu, nefiind impresionat de jucătorii aduși în această vară.

Kolinger, nimic special, nu a ieșit nimeni în evidență, din punctul meu de vedere. Tot Debeljuh jucătorul cel mai periculos. Nu înțeleg de ce nu este folosit Petrila, un jucător care poate destabiliza, e mult peste Roger. Eu nu am nimic, e un jucător liniar, care nu are ruperi de ritm. Petrila jucător de contraatac, de 1 contra 1, părerea mea că trebuie să joace.

În rest, nu a avut nicio problemă pe faza defensivă, de asta m-a și mirat declarația domnului Balaj, când a spus de acel fundaș central că s-a achitat extraordinar. Păi, ce să se achite că nu a avut săracul, a dat două lumânări și a mai degajat de trei ori prin tribună.

Eu nu îl critic și nu îl contrazic pe Dan Petrescu. El face foarte bine ce face. Poate să o califice pe CFR cu un astfel de joc. Dacă noi putem spune că CFR a arătat bine și a jucat un fotbal de calitate, atunci mințim poporul cu televizorul. Nu știu ce au făcut în pregătire. CFR nu a putut să rupă ritmul, nu a putut să subordoneze adversarul. Cred că unii au laba piciorului umflată de cât au degajat.

Îmi place Betancour, e un jucător care va pune probleme și va marca. Un jucător tehnic, care știe să pună probleme și să intre în combinații. Dar restul jucătorilor, acela pe care s-au plătit 400.000 de euro pe el, cred că Mistrati, a zis domnul Balaj că i-a plăcut, nu știu ce i-a plăcut, poate tunsoarea”, a spus Marius Șumudică, la Digisport.

Modifică setările cookies