Situatie dificila pentru Ianis Hagi! Masina lui a lovit un biciclist pe trecerea de pietoni la Constanta! UPDATE: Reactia celor de la Viitorul

Autor: Sport.ro
Joi 26 Aprilie 2018, 12:52

	Situatie dificila pentru Ianis Hagi! Masina lui a lovit un biciclist pe trecerea de pietoni la Constanta! UPDATE: Reactia celor de la Viitorul

Conform Cancan, martorii la accident spun ca Ianis Hagi se afla la volan insa Politia a anuntat altceva.

Update 13.50: Ofiterul de presa al celor de la Viitorul a negat ca Ianis Hagi s-ar fi aflat la volanul masinii.

"N-a fost Ianis la volan. Pana la urma si Politia spune asa, care e singurul organ oficial ce se poate pronunta in acest caz. Cred ca e vorba de un var de-al lui Ianis care-i conducea masina. Nu stiu daca numele de George Salina e cel corect.

La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament pana tarziu. Azi dimineata iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred ca daca ar fi fost la volan nu ar fi avut o stare prea buna" a declarat Sorin Teodoreanu pentru Gazeta.


Stirea initiala:

Un biciclist a fost lovit pe trecerea de pietoni la Constanta de masina lui Ianis Hagi miercuri seara. Conform Politiei, la volanul autoturismului se afla George Salina, un barbat de 30 de ani. Insa martorii sustin ca Ianis Hagi ar fi fost cel aflat la volan, de fapt!

„Accidentul a avut loc in jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat in fiola in locul lui. Daca Politia va face rost de filmarile camerelor de supraveghere, se va convinge” a povestit un martor conform Cancan.

Persoana aflata pe bicicleta a fost transportata la spital. Ea era constienta. Politia a dezvaluit ca soferul masinii nu s-a asigurat la intrarea in parcare si a lovit biciclistul care circula pe pista creata special pentru biciclisti.

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies